Hamleys_logo

Find a store

Kontakt

Orari i hapjes - Tiranë

E Hënë - E Diel
9am - 9pm

Adresa

Rruga 5 Maji,
Tirana
INFO: +355 4 450 5005 | info@hamleys.al

REKRUTIMI: recruitment@hamleys.al

PARTY: events@hamleys.al

Map

INFO:
+355 4 450 5005 | info@hamleys.al

RECRUITMENT:
recruitment@hamleys.al

PARTY:
events@hamleys.al

Orari i hapjes - Prishtinë

E Hënë - E Diel
10am - 10pm

Adresa

Prishtine Mall - M2 (Prishtine - Ferizaj), Prishtine 10000
INFO: +355 4 450 5005 | info@hamleys.al

REKRUTIMI: recruitment@hamleys.al

PARTY: events@hamleys.al

Map

FAQ

Parkimi është i disponueshëm në qendrën tregtare.

Hamleys përfshin të gjithë katin e dytë të qendrës tregtare Emerald dhe kati i tretë ka tre dhoma festash me temë Hamleys.

Asgjë! Tarifa e hyrjes në botën e argëtimit është plotësisht pa pagesë. Vetëm në disa atraksione duhet të paguani.

Po, ne pranojmë euro dhe dollar në Hamleys. Kursi aktual i këmbimit është gjithmonë i disponueshëm në kasë.

Fatkeqësisht, për arsye sigurie te fëmijëve, qentë nuk lejohen.

Po, është e mundur të blini kupona për dhuratë në kasë.

Po disponohet në hyrje, të gjitha blerjet e jashtme duhet të mbahen në dollapë para se të hyni në dyqan.

A janë të lejueshme karriget me rrota në Hamleys?

Po! Klientët me aftësi ndryshe janë më se të mirëpritur në dyqanin tonë dhe ne do të bëjmë çmos që vizita e tyre të jetë sa më e rehatshme.

Si i trajtojmë kthimet dhe ankesat?

Me kthimet proçedohet në tavolinën e shërbimit të klientit.

A mund të bëj një foto me arushin?

Sigurisht! Arushat tanë Hamley dhe Hattie janë gjithmonë në dispozicion për ju. Ajo që duhet të bëni është t’i ‘kapni’ diku në dyqan!

A mund të hyjë fëmija im i vogël në atraksione?

Çdo atraksion është i ndryshëm dhe rekomandohet për fëmijë të moshave të ndryshme. Ekziston një listë rregullash të vendosura përpara çdo atraksioni ku mund të shihni per sa vjeç është atraksioni i lejueshëm.

A mund të hyj në Hamleys me një karrocë fëmijësh?

Po, sigurisht.

A ka ndonjë pije freskuese në Hamleys?

Po, në katin e tretë të qendrës tregtare mund të gjeni shitës me pakicë ushqimesh dhe pijesh nderkohë kaloni një moment dhe në pjesën e jashtme.

A ka ndonjë dyqan online zyrtar të Hamleys?

Së shpejti!