Hamleys_logo

Find a store

Previous
Next

Oferta dhe Evente Speciale

po presin për ty!

Zbuloni atraksionet më të mira në Tiranë!

Ejani dhe na vizitoni!

Bllok – 10 min
Bulevardi i Ri – 7 min
Spitali “Nënë Tereza” –  5 min
Zog i Zi – 9 min
Sheshi Skënderbej – 10 min