Hamleys_logo

Find a store

Jemi në kërkim të disa artistëve që t'i bashkohen ekipit tonë! A jeni krijues, të qetë përballë një turme dhe keni një pasion për argëtimin? Ekipi ynë i argëtimit është zemra dhe shpirti i çdo feste dhe ne kemi nevojë për më shumë njerëz harmonik për t'iu bashkuar ekipit.