Hamleys_logo

Find a store

 

FESTO DITËLINDJEN MË TË PAHARRUESHME NË HAMLEYS

Imagjinoni festën tuaj të ditëlindjes në dyqanin më të madh të lodrave në botë!
Ju mund te zgjidhni paketën e preferuar dhe ne do të sigurojmë që fëmija i ditëlindjes dhe miqtë e tij të kenë një ditë që nuk do ta harrojnë kurrë!
Çdo festë është një aventurë e re për fëmijën tuaj dhe përfshin; një dhomë të dedikuar feste, argëtim dhe aktivitete, ushqim dhe një dhuratë të vecantë Hamleys!
Ju sillni femijët dhe për çdo gjë tjetër mendojmë ne. Fëmijët janë vetë festa!

REZERVO FESTËN TËNDE TANI

Për të rezervuar ditëlindjen mund të na telefonini dhe ne jemi në dispozicionin tuaj për çdo informacion të kërkuar. Pasi konfirmohet numrin final i personave , zgjedhja e menusë dhe detajet në lidhje me pagesën përfundimtare, ajo që ju mbetet të bëni është të vini tek ne, për pjesën tjetër kujdeset stafi ynë.
Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar të bëni ditëlindjen tuaj sa më të paharrueshme!
Për më shumë informacion kontaktoni në emailin events@hamleys.al ose në numrin +355 68 600 6108.