Hamleys_logo

Find a store

Aktivitete të veçanta

Përjetoni eksperiencë ndryshe në Hamleys me familjen dhe miqtë tuaj

Birthday
Party

Një ditëlindje si asnjë herë tjetër është me siguri një ditëlindje për t'u mbajtur mend! Dhurojini fëmijës tuaj festën e ditëlindjes më të paharrueshme dhe plotë argëtim .
2

VIP
Shopping

Dëshironi të shmangni radhët , të argëtoheni në atraksionet e Hamleys, të bisedoni me kolegët tuaj privatisht dhe ndërkohë të shijoni blerjet? Flisni me ne! Ne mund të hapim dyqanin tonë vetëm për ju para ose pas orarit zyrtar. Shfaqje, katering, koncerte; bëni zgjedhjen tuaj dhe ne kujdesemi për nevojat tuaja për blerje me tarifa të përshtatura vetëm për ju!
3

Store Opening with Hamley Bear

A e keni parë ndonjëherë Ceremoninë tonë të Hapjes së Madhe? Çdo mëngjes një ndihmës i vogël ndihmon mjeshtrin e ziles së Hamleys të hapë dyqanin duke i rënë ziles magjike! E mbushur me emocione dhe argëtim, duhet parë nga të gjithë!
4

Hamley Gift
Vouchers

Dëshironi të ofroni mundësi të pakufizuara për familjen ose punonjësit tuaj? Merrni kuponat e dhuratave të Hamleys! Të gjithë mund të zgjedhin lodrën e tyre të preferuar të fëmijërisë! Merrni ofertën tonë speciale ose kartën e atraksioneve Hamleys!